Hľadať

Šálky a hrnčeky

Zoradiť
197 Výrobkov
Zoradiť
* Táto cena odráža najnižšiu cenu za posledných 30 dní pred jej znížením

Šálky, ktoré nebudete chcieť pustiť z ruky

Každý si rád vychutná dobrú kávu, čaj alebo iný teplý nápoj – celý pôžitok z tohto malého každodenného potešenia sa ešte znásobí, keď si ho budete môcť popíjať z krásnej, štýlovej šálky alebo hrnčeka. Sú nepostrádateľnou súčasťou každej domácnosti, pretože spríjemnia chvíle nie len vám, ale určite potešia aj každú vašu návštevu. Kávové a čajové seansy sa stanú o to radostnejšími!

Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj so šálkami z Westwing

Na Westwing nájdete naozaj bohatú ponuku šálok a hrnčekov, ktoré vás určite prekvapia ako svojím dizajnom, tak aj tvarom a vzorovaním. Ktoré budú tie ideálne pre vás? Z akých druhov si môžete u nás vybrať?

  • Hrnčeky a šálky – objemovo sú vhodné ako na čaj, tak aj na väčšiu kávu. Niektoré majú objem dokonca až 0,5 l. Teplý nápoj si tak budete môcť vychutnávať o to dlhšie.
  • Šálky na espresso – tradičný objem týchto šálok je do 100 ml. Krásne vyniknú v celých súpravách, vďaka ktorým budete môcť vašu kávovú seansu pripraviť aj pre vašich blízkych. Nájdete tu aj hrnčeky na espresso s trochu väčším objemom.
  • Hrnčeky bez ucha – či už ide o typ pre čaj, väčšiu kávu alebo espresso, pre každý z nich máme v ponuke variant bez ucha. Je veľmi štýlový a pôsobí naozaj netradične. Na praktickosti však tieto šálky a hrnčeky určite nestratili, práve naopak!
  • Šálky na čaj – šálky či hrnčeky na čaj sú často vyrobené z keramiky alebo porcelánu a sú navrhnuté tak, aby udržali čaj teplý a aby sa pohodlne držali v ruke.
  • V súpravách alebo samostatne – v našej ponuke môžete nájsť súpravy od 2 do 6 kusov, ale aj samostatné šálky s podšálkami a hrnčeky. Máte chuť si vychutnať čaj či kávu osamote, vo dvojici alebo v kruhu známych?
  • Naša ponuka kvalitných šálok a hrnčekov sa tým však ani zďaleka nekončí. Vyberte si z rôznych farieb, materiálov, štýlov a taktiež renomovaných svetových značiek! Pre rýchlejšie hľadanie skúste použiť filtre a podkategórie.

  • Farba – či už máte v obľube tradičné biele, elegantné čierne, alebo viacfarebné prevedenie, v našej ponuke si určite prídete na svoje! S efektnou glazúrou nadobudnú šálky a hrnčeky krásne experimentálny vzhľad. Nádherné detaily ako zlatý okraj, zdobenie či ucho im zas dodajú šmrnc.
  • Materiál – na výber je hneď niekoľko druhov vysokokvalitných materiálov, ako napríklad pálená hlina, porcelán či keramika. Nájdete tu však aj sklo a nerezovú oceľ.
  • Štýl – bohaté zastúpenie tu má veľmi populárny škandinávsky štýl, ktorý je známy svojou jednoduchosťou a nápaditosťou. Nechýba tu však ani klasické a vidiecke prevedenie hrnčekov a šálok, ktorý pôsobí tradičnejšie, alebo aj obľúbený retro štýl.
  • Vzor – štýlové písmenká sú teraz veľmi módne, ale krásne pôsobia aj kúsky bez textu či čísel. V ponuke je skutočne pestrý výber vzorov: kvetinové, grafické, pruhované, s farebným gradientom či efektnou glazúrou.
  • Renomované značky – na Westwing ponúkame výrobky napríklad aj od svetoznámych škandinávskych značiek.
  • Ideálny darček k svadbe, narodeninám alebo inej príležitosti

    Šálky a hrnčeky sú okrem praktického využitia v domácnosti aj výborným nápadom pre darček. Budú mať vaš známi svadbu? Prekvapte ich elegantnou súpravou šálok alebo dizajnovým párom hrnčekov s vtipným nápisom! Blížia sa narodeniny vašich milovaných? Vyberte im štýlový hrnček na kávu alebo čaj s krásnym vzorom či nápisom, vďaka ktorému budú vedieť, že zrovna ten patrí len im. Valentín, meniny, Vianoce - takýto darček poteší počas celého roka! Ku krásnym šálkam môžete rovnako vybrať sj štýlové taniere

    Či už hľadáte šálky na kávu alebo hrnčeky na čaj, v našej bohatej ponuke určite nájdete tie pravé pre vás. Potešte nimi seba a vašich hostí, alebo ich prichystajte ako darček – v každom prípade je radosť zaručená!