Hľadať

Relaxačné kreslá

Zoradiť
119 Výrobkov
Zoradiť
* Táto cena odráža najnižšiu cenu za posledných 30 dní pred jej znížením

Relaxačné kreslo, s ktorým si doprajete tie pravé chvíľky oddychu

Pohľad na relaxačné kreslo v interiéri okamžite vzbudí túžbu sadnúť si naň, zavrieť oči a vychutnať si daný moment. Túžite po dokonalej relaxácií v priestoroch vášho domova i vy? U nás nájdete všetko, čo potrebujete vedieť o kreslách určených na oddych.

Nájdite si pohodlné kreslo do každej miestnosti

Rastúcim trendom v interiérovom dizajne je čoraz častejšie začleňovanie relaxačných kresiel do miestností alebo prechodných častí bytov a domov. Aké je to relaxačné kreslo? Také, s ktorým sa nespája práca ani žiadna iná činnosť, ktorá si vyžaduje akúkoľvek fyzickú či psychickú námahu. Oddychové kreslá preto nenájdete otočené k pracovnému stolu, namiesto toho pri nich býva malý odkladací stolík na nápoje alebo knihy. Relaxačné kreslá sú väčšinou mäkšie, ako klasický ušiak, a svojim tvarom a veľkosťou sa prispôsobia väčšine interiérov. Kde všade je vhodné kreslo na oddych umiestniť?

Relaxačné kreslo v obývacej izbe

Do obývacej izby umiesnite kreslo na oddych tak, aby ste z neho mohli pohodlne sledovať televíziu, či si v ňom prečítať knihu alebo ranné noviny. Kreslo s menším príručným stolíkom, vhodným osvetlením a knižnicou nablízku je snom snáď každého knihomoľa. Stolček alebo pohodlná podnožka na vyloženie nôh dotvoria dokonalú idylku pokoja a oddychu. Pokiaľ máte v obývačke dve pohovky, zvoľte namiesto jedného kresla párny počet a umiestnite ich vedľa seba. Tým sa vyváži pomer nábytku v miestnosti a kreslá sa v priestore nestratia.

Relaxačné kreslo v spálni

V spálni plní relaxačné kreslo rovnako dôležitú úlohu. Či pri čítaní dobrej knihy alebo pri dojčení vášho bábätka, takéto pohodlné kreslo určite oceníte. Dve kreslá pri sebe dizajnovo ozvláštnia aj priestrannejšiu spálňu, kde sa vďaka nim vytvorí takzvaná konverzačná zóna. V pokoji sa tu môžete porozprávať so svojim partnerom či partnerkou. Ak máte priestor len na jedno menšie kreslo, umiestnite vedľa neho podlahovú vázu alebo v jeho blízkosti zaveste obraz. Opäť nezabudnite ani na vhodné osvetlenie v podobe nástennej alebo podlahovej lampy.

Relaxačné kreslá: kvalitný oddych na kreslách z ponuky Westwing

Pohodlné kreslo je skutočne na nezaplatenie a výber nového kresla je vždy veľmi vzrušujúci. Veď možností je tak veľa! Aby sme vám nakupovanie čo najviac uľahčili, nájdete u nás oddychové kreslá rozčlenené do kategórií podľa štýlu, farby aj materiálu. Čo všetko na vás čaká?

  • Moderné kreslá s hladkými líniami a nadčasovým dizajnom.
  • Boho kreslá v neutrálnych a pastelových farbách vyrobených z prírodných materiálov.
  • Atraktívne a pohodlné zamatové kreslá v glamour štýle s kovovými detailmi.
  • Originálne retro kreslá inšpirované minulým storočím.
  • Klasické kreslá vhodné do vidieckeho či provensálsky ladeného interiéru.
  • Minimalistické industriálne kreslá, ktoré sú veľmi lákavé na pohľad.
  • Kreslá v nadčasovom škandinávskom štýle.
  • Dizajnové kreslá netradičných tvarov a jedinečné závesné a hojdacie kreslá.
  • Netradičné kreslá dodajú charakter každej miestnosti, kým klasické kreslá jej pridajú na vážnosti a elegancii. Aký je váš štýl? Hľadáte kúsok, ktorý okamžite pritiahne pozornosť, alebo túžite po menej nápadnej zóne pre oddych? Okrem štýlu je dôležité zvážiť aj pohodlie, ktoré vám jednotlivé kreslá poskytnú. Kreslá s postrannými opierkami na ruky sú vhodné na čítanie, kým menšie klubové kreslá na posedenie s priateľmi.

    Westwing vám na svojich stránkach okrem širokej ponuky nábytku a doplnkov ponúka aj inšpirácie v podobe plne zariadených izieb. Okrem kresiel si u nás preto poľahky vyberiete všetko potrebné na vytvorenie oddychovej zóny. Mäkkučké vankúše, či na dotyk príjemné koberce vám pomôžu vytvoriť dokonalý pocit pohodlia. Zariaďovanie vášho domova online nebolo nikdy príjemnejšie!

    Vytvorte si domov snov a doprajte sebe a svojej rodine ten najkvalitnejší relax s oddychovým kreslom z ponuky Westwing.